TAVUK SEPETİ

YARATICI BİR DOKUNUŞ İLE BAMBAŞKA LEZZETLERE...
FRANCHISING SİSTEMİ İLE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

Yüzde yüz yerli bir marka olan Tavuk Sepeti, yabancı firmaların büyük yatırım maliyetleriyle sunduğu ürünü, şık bir konsept ve düşük maliyet oranları ile tüketicisine ulaştırıyor. Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla kalitesinden ödün vermeyen Tavuk Sepeti misafirlerini, başarılı yönetim kadrosu, tecrübeli şefleri ve leziz menüleriyle ağırlıyor. Marka hizmet anlayışını, “En leziz menülerimizi, profesyonel servis kalitesi ve şık sunumlarımızla sizlere ve konuklarınıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tavuk Sepeti’nde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, ilk günkü
hizmet kalitemizi aynı özen ve hijyen koşulları içerisinde gerçekleştiriyoruz. Tavuk Sepeti, sizlerin damak zevkine uygun olarak en leziz alternatifleri sunmaya devam ediyor,” şeklinde açıklıyor.
“A” kalite malzemeler
Tavuk Sepeti’nin lezzet sırrını, usta aşçılar ve yemek üretiminde kullanılan “A” kalite malzemelerin kontrollü bir şekilde hazırlanması oluşturuyor. Menüde yer alan tüm ürünler besin değerleri dikkate alınarak hazırlanıyor. Ürünler, tezgâhtan mutfağa ve pişirimleri süresince sürekli olarak kontrol ediliyor. Böylece hazırlık aşamasında risk içeren tüm ürünler bakteri üretilmesini önleyen ortamlarda saklanıyor.

“Franchising sistemi ile birlikte yürüyelim!”
Kolay üretim prosesleri ve franchise fırsatları ile her zaman bayi adaylarının yanında olduklarını dile getiren marka yetkilileri, Tavuk Sepeti’nin başarısı kanıtlanmış bir iş modeli olduğunun altını çiziyor. Marka, sürekli büyüyen pazara nakit geri dönüşü sağlıyor. Bununla birlikte benzer sektörlere kıyasla, uygun yatırım maliyetleriyle kişilere kendi işine sahip olma imkânı sunuyor. Şubelerde 6-7 personel istihdamı olan Tavuk Sepeti’nde, müşterilere her zaman taze ürünler hazırlanıyor. Ürün çeşitliliği ile her kesime hitap edilerek, yüksek kar marjı elde edilmesi sağlanıyor. “Bulunduğunuz bölgede sizi farklı kılacak lezzetleri, yan ve diğer tüketim ürünleriyle sunmak cironuzu yükseltir,” diyor marka yetkilileri. Franchise fırsatları ile dikkatleri çeken marka, Türkiye’nin bu sektörde en iyi isimlerinden biri olarak, misafirlerine daima en kaliteli ve lezzetli ürünleri sunmak için kendini geliştirmeye devam ediyor. Kalitesini vizyon ve misyonuyla birleştiren, deneyimli ve titiz kadrosuyla Tavuk Sepeti, yeni bayi adaylarıyla büyük başarılara ve birçok sürdürülebilir projeye imza atmayı hedefliyor.